5 lat Sekcji Turystyki Rekreacyjnej ?BOG-TUR?

naklejka   9 maja swój jubileusz pięciolecia obchodziła Sekcja Turystyki Rekreacyjnej „BOG-TUR” przy Ośrodku Sportu i Rekreacji w Bogatyni. Z racji tego, iż w szeregach grupy jest wielu członków NSZZ „Solidarność” przy Elektrowni Turów, jak i ze względu na fakt, że od początku wspieramy ich działalność, otrzymaliśmy zaproszenie na uroczystości jubileuszowe. Nasz związek reprezentował wiceprzewodniczący Jacek Kuciński. W części oficjalnej podziękowano wszystkim udzielającym się na rzecz sekcji członkom, wręczając im okolicznościowe upominki. Nie zapomniano również o podziękowaniach dla wielu organizacji, czy instytucji, które podobnie jak my wspierają ich merytorycznie i finansowo. Na ręce wiceprzewodniczącego przekazany został dyplom okolicznościowy z podziękowaniami za wsparcie. Na tym część oficjalną zakończono i przystąpiono do świętowania. Organizatorzy zapewnili uczestnikom wiele atrakcji. Były gry, oraz zabawy zręcznościowe. Były suto zastawione stoły, a szybko upływający czas umilał folkowy zespół Szyszak, oraz DJ - Fredek. Przeszkodą we wspaniałym świętowaniu jubileuszu nie były nawet dwie ulewy, które przeszły tego dnia nad Bogatynią.

W imieniu Komisji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” przy Elektrowni Turów życzymy kolejnych udanych jubileuszy!

dyplom