Pomóżmy Biance pokonać raka!!!

01

Serdecznie zapraszamy wszystkich na koncert charytatywny dla Bianki! Pomóż dziewczynce pokonać nowotwór! W Zawidowie już 16.09.2016 o godz. 18:00.

Kim jest Bianka?

Bianka to dziewczynka, która urodziła się 26.05.2014 roku jako wcześniak. Niedawno w oczkach dziewczynki wykryto nowotwór złośliwy tzw. siatkówczaka. Lekarze wydali wyrok: jeśli uda się zachować oba oczka, najprawdopodobniej będzie niewidoma. Rodzicom zawalił się cały świat.

Ze względu na to, że nowotwór oczu jest bardzo skomplikowany, jedyną szansą aby uratować dziewczynkę jest kosztowna operacja w Stanach Zjednoczonych. Potrzebna kwota na ten cel to 1.500.000 PLN.

Każdy może pomóc! Pomóż i Ty!

Już 16 września przyjdź na koncert charytatywny, z którego dochód zostanie przekazany na leczenie Bianki. Startujemy o godzinie 18.00 w Ośrodku Kultury w Zawidowie. Gościem wieczoru będzie zespół muzyczny ''Kamerton''. WSĘP WOLNY! Baw się i pomagaj!

Jeśli chcesz wesprzeć leczenie Bianki, poniżej znajdziesz niezbędne informacje:

FUNDACJA RYCERZE I KSIĘŻNICZKI

UL. ZAGÓJSKA 2/4 /85

PKO Bank Polski SA

tytułując przelew:

„DAROWIZNA DLA BIANKI”

Do wpłat zagranicznych

Swift: BPKOPLPW 90 1020 1042 0000 8902 0324 4142

IBAN: PL90102010420000890203244142

tytułując przelew:

„DAROWIZNA DLA BIANKI”

SMS o treści BIANKA na nr. 79567