45 lecie Koła PZW przy Elektrowni Turów

05aZ tej okazji 28 czerwca na zbiorniku wodnym „Zatonie” odbyły się jubileuszowe zawody wędkarskie. Poza niewątpliwą przyjemnością ze spędzenia pogodnej niedzieli z wędką w ręku nad wodą, zawody były okazją do wręczenia zasłużonym członkom koła wyróżnień i oraz drobnych upominków. Była to również okazja do przypomnienia historii koła, oraz wspomnień o ludziach, którzy to koło tworzyli i przez lata prowadzili. Niezwykle miłym dla nas akcentem było uhonorowanie naszej organizacji związkowej okolicznościową statuetką, za wieloletnią współpracę, którą na ręce wiceprzewodniczącego wręczył Prezes Koła - Piotr Janek.

W imieniu Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” przy Elektrowni Turów życzymy kolejnych wspaniałych jubileuszy, a wszystkim wędkarzom zrzeszonym w kole, taaaaaaakiej ryby!!! :)