ŚWIADCZENIA STATUTOWE

Lp. Rodzaj świadczenia Kwota
1 Zasiłek z tytułu narodzin dziecka 400 zł
2 Zasiłek z tytułu zgonu członka związku 300 zł
3 Zasiłek z tytułu zgonu członka rodziny:
     -rodziców, teściów, współmałżonka
     -dziecka na utrzymaniu
300 zł

ŚWIADCZENIA DODATKOWE

Lp. Rodzaj świadczenia Kwota
1 Paczka na odwiedziny chorego członka związku (należy się od czternastego dnia zwolnienia lekarskiego, pobranie paczki w czasie trwania zwolnienia lekarskiego) Paczka w kwocie 100 zł
2 Dla odchodzącego na emeryturę członka związku 300 zł
3 Dofinansowanie imprezy wydziałowej 100 zł /na członka/ raz w roku kalendarzowym

Informujemy, że członkowie związku mają prawo do otrzymania nieoprocentowanej pożyczki zwrotnej w wysokości 1200 zł na 6 rat. Nowi członkowie mogą ubiegać się o pożyczkę po 6 miesiącach przynależności do związku. Wniosek na pożyczkę do pobrania w działe Dokumenty

Każdy członek związku, ma możliwość skorzystania z porad prawnych Radcy Prawnego, które odbywać się będą w każdą drugą i czwartą środę miesiąca”